BIG GREEN EGG HUREN?

De Runderen van Rechteren verhuurt vanaf heden ook Big Green Egg’s! Bestel u Wagyu-bbq-pakket voor deze zomer en reserveer meteen één van onze Big Green Egg’s. Onze Big Green Egg’s zijn ingebouwd in een robuuste Acacia tafel met vier stevige zwenkwielen (afmetingen 150 x 80 x 85 cm). Eventueel kunt u bij ons ook een aanhangwagen huren om de tafel te vervoeren.

WAT IS EEN BIG GREEN EGG?

Een Big Green Egg is een kamado en dat is weer een keramische bbq. Hij heeft in vergelijking met een Weber meerwaarde door de manier van verwarmen. De vuurkorf staat los en is daardoor beter geïsoleerd. Hierdoor bespaar je op de brandstof. Het is een enorme massa (de medium weegt rond de 50 kg) die verwarmd wordt en houdt daardoor zijn warmte ook constanter. Door de manier van inrichting en de goed geïsoleerde deksel is er een betere verspreiding van warmte, wat zorgt voor gelijkmatigere garing.

De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment. Vele barbecue liefhebbers over de hele wereld en zelfs topkoks gingen u al voor in het gebruik van deze bijzondere keramische barbecue.

De huurprijs bedraagt € 95,= per dag.